Menu Sluiten

Brandwerende Beglaasde Concepten

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over brandwerende beglaasde concepten kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Beglaasde Concepten

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende beglaasde concepten

het bedrijf concepten projecten vacatures contact rss copyright copy lgc brandwerende beglaasde concepten maatwerk Concept g nietbrandwerende beglaasde wanden van de brandwerende beglaasde wanden concept en kunnen wij ook een identieke variant aanbieden in nietbrandwerend. Ook voor de houten deuren en lunax deuren is er een nietbrandwerende tegenhanger met exact hetzelfde uitzicht. Zeker op plaatsen waar de twee types naast elkaar voorkomen geeft deze eenheid in de vormgeving een esthetische meerwaarde. Tweet .

nl fr en toggle navigation nl fr en over eribel documenten home referenties vacatures contact over eribel documenten onze producten brandwerende deuren akoestische deuren veiligheids deuren specials standaard deuren omlijstingen home innovatie innovatie innovatie bij group eribel worden we gedreven door de wil om steeds verder te gaan in het uitwerken van concrete antwoorden op concrete vragen. Dat was bij de oprichting van ons bedrijf zo en is vandaag nog steeds het geval. Deze strategische keuze maakt dat we ook in de e eeuw toonaangevend zijn op het vlak van productontwikkeling en een lengte voorsprong houden op de concurrentie. Conventies zijn er om in vraag gesteld te worden. Innovatie is immers de deur naar de toekomst. Inspiratie tot innovatie onze grootste inspiratiebron is onze clieumlnteel bouwheren architecten en aannemers reiken ons dag na dag nieuwe uitdagingen aan. Daarnaast krijgen we ook heel wat field input van onze partners en monteurs. Deze informatie zett.

Interesse in Brandwerende beglaasde concepten

overslaan en naar de inhoud gaan artikels over ons contact fr deviseurproseco.be compartimentering brandwerende kleppen brandwerende roosters brandmoffen brandwerende afdichtingen scheidingswanden en plafonds inkleding amp bescherming bescherming van strukturen bescherming van technische shachten projecten op maat dienst na verkoop audit mypyroshop zoekveld zoeken u bent hier home inkleding amp bescherming bescherming van strukturen categorie compartimentering brandwerend inkleding de brandweerstand van dragende strukturen is de tijd gedurende dewelke het bouwelement zijn dragend functie blijft vervullen in geval van brand Selectie over brandwerende beglaasde concepten Daarom is een aangepast brandcompartimentering voor de de dragende struktuur van een gebouw de eerste prioriteit teneinde deze te vrijwaren in geval van een brand. In de nieuwe europese klasseringsnorm en wordt deze eigenschap aangegeven door de letter r. De.