Menu Sluiten

Glazen Vloer Brandwerend

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Passieve brandbeveiliging in actie

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Onze producten:

Glasconcepten in staal
Het gamma Jansen profielen beschikt over een uitgebreid aanbod stalen ramen en deuren, tevens geschikt voor buitentoepassingen, met een brandweerstand EI30 tot EI120. Door de slanke profielen en maximale glasoppervlakten blijven we ook hier in de sfeer van onze glasconcepten werken.
Lees meer

Fireframe
Een eigen concept waarbij minimale profielen en maximale glas oppervlakte hand in hand gaan. De afwerking in aluminium kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. Glasvolumes kunnen vierzijdig ingeklemd of in een glas/glas opstelling voorzien worden. Brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Glasconcepten in hout
De zware secties van profielen die traditioneel aan houten uitvoeringen worden toegeschreven worden dankzij de unieke profilering van het HOBA glasconcept vermeden. De uitvoering is een zuivere binnentoepassing met een brandweerstand van EI(1)30 voor de deuren. Een glas/glas opbouw zorgt ervoor dat ook bij de vaste gehelen in EI60 de profielen beperkt blijven.
Lees meer

Glasconcepten in aluminium
Aluminium glasconcepten profileren zich als glasconcepten waarbij de iets zwaardere profielen opgaan in maximale glasoppervlakten. De concepten situeren zich zowel in binnen als buitentoepassing met een brandweerstand van EI30 tot EI120.
Lees meer

Fireframe en Lunax
Een ideale combinatie van de slanke profielen en maximale glasoppervlakten uit het Fireframe gamma met de Vetrotech Lunax EI(1)30 deurelementen. Lunax is een frameless deursysteem waarbij uitgegaan wordt van een doorslaande deurvleugel in glas zonder deurkader.
Lees meer

Firefloor
Al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw. De opbouw in stalen geïsoleerd basisframe maakt het geheel zelfdragend. In een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120.
Lees meer

Fireslide
Een eigentijds ontwerp van een brandwerende schuifdeur. Opgebouwd uit een minimaal stalen deurkader wat garant staat voor maximale transparantie. Beschikbaar als enkele deur in EI(1)30. Door zijn opbouw en functie is deze deur steeds geautomatiseerd.
Lees meer

Fire Security
Glasconcepten met kogel- en explosiewerende eigenschappen. Door de gestelde eisen wordt hier voornamelijk in stalen profielen gewerkt. Een combinatie met brandwerende eigenschappen behoort in bepaalde gevallen eveneens tot de mogelijkheden. Om het geheel te vervolledigen bieden wij ook oplossingen aan met loketten, doorgeefladen, doorgeefsassen.
Lees meer

Bekijk ook zeker enkele van onze referenties.

35008043500804

Meer info

tags: Glasconcepten – Glasconcepten Staal – Stalen Glasconcepten – Stalen Ramen Met Brandweerstand – Stalen Deuren Met Brandweerstand – 

Wenst u meer info over glazen vloer brandwerend kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Glazen Vloer Brandwerend

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Glazen vloer brandwerend

gratis offerte aanvragen raquo gratis offerte aanvragen raquo home nieuws projecten producten over ons vacatures contact home nieuws projecten producten over ons wie zijn we wat doen we eigen productie vacatures contact home producten producten van het vers snijden en slijpen van glas tot de renovatie of herstelling van enkel glas naar dubbel hemelaers glas is uw glasspecialist ter zake bij zowel de vervaardiging als de plaatsing van alle soorten glas. We hebben een uitgebreid gamma van glaswerken voor zowel particulieren als professionelen. Hieronder een overzicht uit onze belangrijkste glasoplossingen. De voordelen van glas glas is een topmateriaal en dat bewijzen onze glasproducten dag in dag uit opnieuw glazen vloer brandwerend gratis levering Hun talloze pluspunten verrijken om het even welke ruimte en zullen uw dagdagelijkse leven verheffen tot een aangenamere levensstijl. Over welke voordelen we het hier precies hebben we zetten ze graag allemaal voor u op een rijtje groter ruimtelijk effect dankzij een al dan niet semi transparant karakter diverse glassoorten voorhanden voo.

toggle navigation houthandel tavernier leveringsinformatie maatwerk blogs over ons contact zoeken naar zoeken zachthout constructiehout steigerhout timmerhout tuinhout platen constructieplaat gipsvezelplaat meubelplaat fineerplaat onderdakplaat plaat exterieur gevelplaat massief paneel werkblad vensterbank dakvensters amp zoldertrappen zoldertrappen isolatie amp folies akoestisch thermisch gevelfolies onderdakfolies vloeren gevel amp terras blokjesprofiel parallello planchetten rabat terrasplanken hardhout constructiehout zachthout constructiehout steigerhout timmerhout tuinhout platen constructieplaat gipsvezelplaat meubelplaat fineerplaat onderdakplaat plaat exterieur gevelplaat massief paneel werkblad vensterbank dakvensters amp zoldertrappen zoldertrappen isolatie amp folies akoestisch thermisch gevelfolies onderdakfolies vloeren gevel amp terras blokjesprofiel parallello planchetten rabat terrasplanken hardhout constructiehout maatwerk schaven verzagen massief hout drenken afkorten verzagen platen .

Kennisbank over Glazen vloer brandwerend

home nieuwbouw renovatie glazen deuren amp wanden contact glazen wanden en deuren van topleveranciers glaswerken goossens plaatst en vervangt niet enkel ramen maar specialiseert zich ook in het plaatsen en vervangen van glazen deuren en wanden regio turnhout. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten hebben ze ook voor u deacute ideale oplossing glazen deuren een glazen deur geeft extra cachet aan uw ruimte De vergoeding voor glazen vloer brandwerend Bovendien past dit in elk interieur of het nu gaat om een moderne of klassieke woning. Dankzij het ruime aanbod van de topleveranciers waarmee wordt samengewerkt zoals glaverbel en saintgobain bent u zeker van kwaliteitsvolle elementen. Moeilijke keuze er is zowel hard als gelaagd glas in voorraad en dat in alle mogelijke .