Menu Sluiten

Brandwerende Houten Ramen

Firedoors is de partner voor het ontwerp van uw brandwerende glasconcepten in hout, staal of aluminium. Uw project behartigen wij van vóór aanbesteding tot aan oplevering, waarna ook onderhoud en nazorg aan bod komen.

Fire! doors & projects streeft ernaar een compleet gamma producten te kunnen aanbieden van toepassingen in het brandwerende gebeuren. Fire! doors & projects is actief op de Belgische markt sinds 2004 .

Hiertoe wordt samengewerkt met een aantal partners in de volgende producten:

 • houten brandwerend schrijnwerk
 • stalen brandwerend schrijnwerk
 • stalen beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • hout beglaasd brandwerend schrijnwerk
 • brandwerende afdichtingen

De montage wordt hierbij verzorgd door vakmensen, elk met hun specialiteit.

Onze troeven zijn dus duidelijk:

 • alles in 1 hand – 1 aanspreekpunt
 • opvolging van A tot Z
 • sterk in maatwerk
 • een voorkeur voor alles wat buiten standaard en speciaal is.
 • werken volgens Benor
 • werken met erkende plaatsers of onder toezicht van erkende plaatsers.

35008043500804

Meer info

tags: Branddeuren Plaatsen – Brandwerende Glasconcepten – Brandwerende Glasdeuren – Brandwerende Glazen Ramen – Glasconcepten – 

Wenst u meer info over brandwerende houten ramen kijk dan vlug op https://www.firedoors.be/ | Brandwerende Houten Ramen

Brandveiligheid | Glas Plaatsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Brandwerende houten ramen

home bedrijf activiteiten projecten jobs nieuws contact over huybregtsreynders maak kennis met ons team twintig mensen met elke hun eigen specialisatie en vakkennis. Samen begeleiden zij u tijdens uw bouwproject en zorgen ervoor dat u kan rekenen op kwalitatieve service en een vlot verloop der werken. De familiale sfeer die in ons bedrijf heerst zorgt ervoor dat u zich als klant al snel thuis voelt. Home bedrijf ons team frans versmissen bestuurder ik ben frans bestuurder van het familiebedrijf huybregtsreynders onderdeel van de groep versmissen. Ondernemerschap is mijn passie brandwerende houten ramen leverancier Binnen de groep leg ik mij voornamelijk toe op de aansturing van het directieteam en het zoeken naar nieuwe opportuniteiten. Hierbij streef ik er voortdurend naar om de organisatie van en de onderlinge samenhang tussen de bedrijven te verbeteren. Familie is voor mij zeer belangrijk. Ik geniet dan ook met volle teugen van de tijd met mijn vrouw en drie zonen. Daarnaast tracht ik elke week drie maal intensief te sporten om de batterijen op te laden. Kristof mateusen bedrijfsleider ik ben kristof en verzor.

spring naar inhoud vakwerk in ramen alles over pvc houten en aluminium ramen menu home partners contact ramen vervangen houtrot verwijderen ramen schilderen merken kunststof kozijnen rolluiken glas zoeken zoeken naar contact heeft u een vragen over de inhoud van deze website of heeft u een suggestie neem dan contact op met de beheerder via het onderstaande formulier Wat verstaan we onder brandwerende houten ramen Naam verplicht email verplicht bericht welk getal is groter or gelieve dit veld leeg te laten. Paginas brandwerende rolluiken contact houten ramen schilderen doehetzelf houtrot uit houten ramen verwijderen merken kunststof kozijnen partners ramen vervangen doehetzelf vakwerk in ramen wat kost hr glas proudly powered by vakwerk in ramen theme partners by contact .

Vragen over Brandwerende houten ramen

home over ons realisaties contact interieurbouw vanaf de eerste gesprekken wordt er een band geschept met de klant die vervolgens uitbloeit in de realisatie van uw droominterieur. Afhankelijk van de uit te voeren werken komen wij bij u ter plaatse om de nodige opmetingen te doen en bestaande ideen te kaderen om zo samen met ons advies tot het gewenste resultaat te komen. Indien u al over plannen beschikt dan kan u deze steeds bezorgen en kan een eerste bespreking plaatsvinden ivm de gewenste stijl en indeling van uw project. Een volgende ontmoeting kan plaatsvinden in ons bureel te kampenhout waar verdere aanpassingen gebeuren en materialen kunnen gekozen worden. Ter plaatse hebben wij verschillende stalen ter beschikking die kunnen helpen bij de materiaalkeuze zodat u een brede kijk heeft rond de mogelijkheden voor de afwerking van uw ruimte. Woon winkel en kantoorinrichting een traditioneel kantoor een gezellige leef of winkelruimte een rustig werkhoekje of een industrieel bureau. Wij maken werk van praktisch in te richten ruimtes speciale .